ONZE FILOSOFIE

We zijn ervan overtuigd dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om de wereld een betere plek te maken.

Wat doen wij

Wij doneren voor elk product dat wij verkopen een gedeelte van onze winst aan één van onze acht partners die zich actief inzetten voor een goed doel.

Wat jij kan doen

Samen met ons kan jij een steentje bijdragen, je kan bijvoorbeeld je voorkeur voor één van onze partners doorgeven bij het bestellen van een product.  

Wel enthousiast geworden over een partner, maar doneer je liever direct bij hen? Vinden wij ook hartstikke leuk!

Scroll naar beneden om meer informatie en de websites te vinden.

Welke acht goede doelen en non-profit organisaties steunen wij? Lees het hieronder!

4Watoto

Stichting 4Watoto biedt straatkinderen in oost Congo hun welverdiende onderdak, waar ze gezond kunnen eten, spelen, leren en zich veilig voelen.

Op dit moment heeft 4Watoto één weeshuis geopend wat 22 kinderen hun thuis noemen.

Adopteer Regenwoud

Het doel van Adopteer Regenwoud is om ontbossing en de afname van biodiversiteit in de tropen tegen te gaan door een positieve stem te laten horen.

Het uiteindelijke doel is om 2000 hectare regenwoud in Costa Rica te beschermen, zodat apen en jaguars kunnen terugkeren naar het gebied.

Avavieren

Sinds 2018 heeft Stichting Avavieren uit 's-Gravenzande negen aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows gerealiseerd voor mensen met een beperking.

Avavieren richt zich op het toegankelijk maken van het strand en de zee voor deze doelgroep. Hiervoor heeft Avavieren diverse middelen tot haar beschikking om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het strand!

De Stad Uit

De Stad Uit brengt kinderen uit stenige wijken naar het Rotterdams platteland.

Met De Stad Uit struinen ze langs rivieroevers, gaan op pad met boswachters en ontdekken lokale landbouw. Weten waar er net buiten de stad plekken zijn waar je op kunt laden, die kennis geven zij kinderen mee.

"Goede doelen, dat zegt een hoop over de overige doelen." -- Loesje

Fröbel

Fröbel is een lunchroom waarbij mensen met een verstandelijke beperking een échte werkplek krijgen. Inmiddels hebben zij drie locaties waar naast het bieden van goede horeca, 30 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek hebben.

Reddingsbrigade Rockanje

Reddingsbrigade Rockanje is de vereniging die (verdrinkings)ongevallen op en rond Voornes Noordzeestrand voorkomt en bestrijdt.

Sinds 1961 verenigen haar leden zich om jaarlijks circa 800.000 bezoekers veilig te laten genieten van al het moois dat Voornes Noordzeestrand te bieden heeft.

Stichting Ambulancewens

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Stichting On Wheels

Stichting on Wheels zet zich al sinds 1997 in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne. Graag bieden zij deze kinderen en hun ouders, maar ook volwassenen of ouderen eens het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit!

Blijf op de hoogte van onze partners

Schrijf je in om af en toe een nieuwsbrief te ontvangen met de laatste ontwikkelingen!

Bedankt!