DE EERLIJKE STANDAARD

We verkopen onze kleding met betekenisvolle transparantie, alleen zo kan de kleding industrie verduurzamen.

Wat maakt ons anders

We werken uitsluitend met duurzame leveranciers en productiepartners, die dezelfde waardes en transparantie hanteren als wij. We kunnen daarom ook nagaan of iets écht zo duurzaam is als dat we zeggen.

Zo komt al onze textiel bij Stanley & Stella vandaan. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden bij alles wat zij doen. Zij werken uitsluitend met 100% biokatoen en gerecyclede materialen.

Waarom onze producten?

Special gemaakt voor jou

Wij produceren alleen producten als deze verkocht zijn, hierdoor hoeven wij nooit kleding weg te gooien dat over blijft!

Geen CO2-Footprint

Door onze CO2-voetafdruk in kaart te brengen en deze te (over)compenseren zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart onze kleding kan dragen!

100% Transparant

Wij geven alle informatie rondom onze keuzes in materialen en partners. Hierdoor kan je zelf de afgewogen keuze maken of wij duurzaam genoeg zijn!

Maken = Planten

Één van de manieren waarop wij onze voetafdruk onder controle houden is dat voor elk product dat wij produceren via Urban Street Forest een boom planten in Zuid Spanje.

Dit niet alleen voor de producten die naar onze klanten toe gaan, maar ook de producten die wij voor intern gebruik maken. (We dragen onze kleding ook stiekem zelf!)


GROENE KILOMETERS

We proberen de reis van je nieuwe kleding zo kort mogelijk te maken, maar elke kilometer die je pakketje aflegt wordt wel op een zo'n schone mogelijke manier gemaakt.

Al onze pakketten worden verzonden via DHL GoGreen, waardoor de kans groot is dat de laatste kilometer van de pakketreis op de fiets afgelegd wordt!

Liever vandaag dan morgen een duurzame wereld?

Klik dan snel op de knop om jouw Elder Label kledingstuk te bestellen en samen de kleding industrie voor altijd te veranderen!

Blijf op de hoogte van onze duurzame ontwikkelingen!

Schrijf je in om af en toe een nieuwsbrief te ontvangen met de laatste ontwikkelingen!

Bedankt!